Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Angelato – Dejvická

Praha 6, Dejvická 24, 16900

zpět na výpis
Tip
 
Angelato – Dejvická

Řemeslná italská zmrzlina sametové struktury a andělské chuti.

Telefon:777 787 233
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky, kavárny

Jsme zmrzlinová rodinná manufaktura, která denně vyrábí řemeslným způsobem zmrzlinu v jedinečné nekompromisní kvalitě a bez umělých přísad.

Čerstvost, pestrost, kreativita a hlavně kvalita je pro naše zákazníky důkazem, že to, co děláme myslíme vážně. Angelato nás baví. Na něj jsme hrdí.

Smetanové zmrzliny vyrábíme z čerstvého pasterovaného plnotučného mléka a smetany z rodinné mlékárny v jižních Čechách a z dalších přírodních ingrediencí – 72% čokolády Peru, vanilkových lusků z Madagaskaru, pistácií ze sicilského městečka Bronte, lískových oříšků z Piemontu…Každý měsíc se můžete těšit, že objevíte novou, třeba i skrytou chuť.

Sorbety jsou vyrobené ze sezonního ovoce: jahod, malin, borůvek, ostružin, černého rybízu, jablek, hrušek, švestek, meruněk, broskví, třešní, višní …, zeleniny: dýní, chřestu, rebarbory, kopřivy, okurky,… a bylin: máty peprné, bazalky pravé…Během letních měsíců v době zrání jednotlivých druhů si můžete dopřávat méně kalorií a více vitaminů. Chutě jsou sezonně obměňované a navíc jsou gluten-free & vegan friendly.

Pro všechny, kteří se nebojí neotřelých, bláznivých nápadů ochutnat všechno možné i nemožné, tady jsou jedinečné chuťové kombinace – parmazánová, dýňová, rýžová, rebarborová, bezová, avokádová, olivová, levandulová, kopřivová zmrzlina…Hrajte si s námi!

Dejvická 24
Praha 6, 16900
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.

Doporučujeme vyzkoušet: