Koncept založený na poctivé kuchyni, surovinách od regionálních dodavatelů, čerstvosti, udržitelnosti a otevřenosti.
The Artisan je nová restaurace v centru Prahy zaměřená na moderní českou kuchyni nabízející poctivé a kvalitní jídlo. Stálou nabídku i týdenní menu připravuje šéfkuchař David Rejhon se svým týmem z kvalitních surovin pocházejících téměř výhradně ne více než 200 km od Prahy, případně vypěstovaných přímo u nás v unikátním kultivátoru na výhonky a bylinky. Volba lokálních farmářů a dodavatelů surovin odráží zejména sezónnost a kvalitu.
„Naše dodavatele si pečlivě vybírám, často jde o dlouhodobou spolupráci s lidmi, které dobře znám a důvěřuji jim. Odebíráme převážně suroviny, které pochází z našeho regionu, což zaručuje čerstvost, rozmanitost a samozřejmě nenáročnost pro životní prostředí."
- David Rejhon, Executive Chef
Kombinace autentického menu, odpovědného přístupu a uvolněné atmosféry s interaktivním servisem dělá z naší restaurace ideální místo pro pracovní oběd, romantickou večeři, rodinný nedělní brunch i oslavu speciálních příležitostí.
Otevřeno pondělí až neděle 12:00 - 23:00
Praha, 11000
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.