Bistro ve Spálené nabízí rohlíčky vycházející z tradičního Paukertovského základu studené kuchyně.
Zákazníci se mohou těšit na legendární vlašský salát, pomazánky, studené pěny, uzeniny, jako je čabajka nebo uherák, nakládanou zeleninu a další, to vše na místě připravované a podávané na křupavém rohlíčku.
„V interiéru, který dává vyniknout takovým materiálům, jako je třeba umakart, nabízíme klasiku 70. a 80. let, kterou starší generace pamatuje a mladší o ní minimálně slyšela. Naším cílem je vrátit studené kuchyni její zašlou slávu a společně objevit novou generaci zákazníků, kteří nedají dopustit na vlašský salát nebo škvarkovou pomazánku,“ shodují se majitelé David Petřík a Viktor Kaplan a šéfkuchař Vladimír Čech.
Praha, 11000
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.