Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Extreme-Archery

Praha 1, Petrská 1158/18, 11000

zpět na výpis
Tip
 
Extreme-Archery

Adrenalinová zábava v centru Prahy!

Telefon:777 099 099
Kategorie: sport|adrenalin sporty

Co je to Extreme-Archery?

Jedná se o žhavou novinku na poli volnočasových a zábavných aktivit. Extreme-Archery se svým pojetí vrací ke kořenům, kdy luk a šíp představoval jeden z nejspolehlivějších prostředků k vlastní obraně. Jako první v ČR tak nabízíme unikátní pojetí týmových her a soubojů, a to s prestižními českými luky z jasanového dřeva. V rámci bezpečnosti jsou klasické šípy nahrazeny sérií s umělohmotným tělem a gumovým či molitanovým hrotem, čímž splňují náročné bezpečnostní požadavky. Pro maximální ochranu používáme též celoobličejové masky a chrániče předloktí.

Jak probíhá hra?

Akce se účastní zhruba 10-20 hráčů, kteří jsou rozděleni do dvou týmů. V průběhu zápasu se utkají v mnoha herních scénářích jako je např. hladová hra, dobývání, medik či klasický team death-match. Každý hráč začíná vždy s dvěma šípy, přičemž postupně v průběhu hry získává další. Týmy jsou tak vedeny k vzájemné spolupráci, čímž se ze hry stává nejen zábavná, nýbrž i taktická bitva. Pro hráče, kteří nemají vlastní tým, pravidelně vypisujeme otevřené hry. Aktuální termín naleznete na našem webu či facebooku. Stačí se jen přihlásit přes náš kontaktní formulář.

Petrská 1158/18
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: