Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
října

Podzimní jóga s relaxací

Skautský institut na Staromáku

zpět na výpis akcí
Tip

Prodloužená dynamická lekce vinyasa jógy, kdy v rytmu našeho dechu rozhýbeme a protáhneme celé tělo. 

Datum:25. 10. 24
Čas:18:30 - 20:00
Kategorie: sport|jóga

 V závěru si odpočineme v zasloužené relaxaci s esenciálními oleji. Přijď si zacvičit, zastavit, nabrat nový dech a energii do podzimních dní.

Jmenuji se Suzanne. Miluji spojovat pohyb, lidi, cestování a zajímavé prostory.
Jóga je součástí mého života od jeho začátku, díky mým rodičům, kteří nás k ní vedli. Po ukončení mé závodní kariéry v moderní gymnastice jsem hledala další cestu a znovuobjevila jsem svět jógy, který jsem znala z dětství. A už jsem v něm zůstala. Zamilovala jsem se dynamických stylů, které kreativně propojují fyzické asány, někdy i v náročnějším a rychlejším tempu, a také spiritualitu, meditaci a zklidnění. Jóga a meditace se skvěle doplňuje s mými dalšími zájmy jako jsou outdoorové sporty, pomalé cestování a život v divoké přírodě.

Za jógou a s jógou cestuji po celém světě, zejména do Indie a Střední Ameriky. Učím se nové jógové i filozofické přístupy a techniky, které pak svým vlastním pojetím předávám dál na svých lekcích a retreatech.

Vstupné dobrovolné, jógamatku/karimatku a pohodlné oblečení na cvičení s sebou. Lekce trvá 75 min a proběhne v místnosti Minuta (č. 125) v prvním patře - vstup z pavlače.

Skautský institut na...
Tel:
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: