Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
září

Kaligramy ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠–⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Ateliérovka pro děti

Galerie Rudolfinum

zpět na výpis akcí
 

Zveme vás na výtvarnou dílnu z cyklu Ateliérovky pro děti a rodiče, která se tentokrát koná v rámci festivalu Prague Art Week. Vstup je volný.

Datum:08. 09. 24
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 16:00
Kategorie: pro děti|Zábava, Kreativita

V neděli 8. září vás zveme na výtvarnou dílnu z cyklu Ateliérovky pro děti i rodiče, která se tentokrát koná v rámci festivalu výtvarného umění Prague Art Week. Těšíme se na vás ve 14:00 v Galerii Rudolfinum!

 

Ateliérovka reaguje na nově otevřenou výstavu Antony Gormley / Pavla Melková v Galerii Rudolfinum obsahující abstraktní básně Pavly Melkové, které jsou v dialogu s instalacemi a sochami britského umělce Antonyho Gormleyho. S dětmi se seznámíme s básnickou formou kaligram, v níž jsou písmena nebo celá slova uspořádána typograficky do různých obrazců. Budeme pracovat s koláží a typografií a společně si vytvoříme sbírku abstraktních básní.

 

Důležité informace 

 

Vstup na Ateliérovku Kaligramy je volný. Rádi bychom však upozornili, že kapacita dílny je omezená. Doporučujeme proto dorazit s předstihem.

 

Rodiče se mohou přidat, nebo děti nechat tvořit s našimi lektorkami a mezitím si nerušeně projít výstavu. Vstup na ni je volný.

Galerie Rudolfinum
Tel: +420 227 059 205
Alšovo nábřeží 12
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: