Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
září

Vítání školy v Butky Parku

Butky Park

zpět na výpis akcí
 

I když se brány škol už brzy otevřou, zábava v Butky Parku nekončí! V neděli 8.9. to společně rozjedeme!

Datum:08. 09. 24
Cena:Zdarma
Čas:12:30 - 19:00
Kategorie: pro děti|Zábava

Zahoďte ještě na chvíli školní batohy a pojďte se s námi bavit!
Připravili jsme pro vás v Butky Parku velkou akci, na které si můžete zazpívat společně s kapelou Kašpárek v rohlíku, zatancovat si Doctorem Dancerem nebo se třeba potkat s Petrem Říbalem z Evropy 2, který bude celým dnem provázet.
Pro milovníky velkých bublin a bublifuků je připravena Bubble Show a parádní Bubble Disco! Už jste někdy tancovali mezi bublinami? Ne? Tak to musíte zažít!
Pohádkoví nadšenci si jistě užijí divadelní představení Rytířská pohádka, které je plné dobrodružství a písniček, mimo jiné z pera Jaroslava Uhlíře a Zděňka Svěráka. Diváci zde potkají rytíře, loupežníky, trpaslíky a nebude chybět ani princezna. Divadélko se bude konat u hlavního vchodu obchodního centra Galerie Butovice.
Děti se navíc mohou těšit na malování na obličej, skákací hrad, soutěže o hry, knihy, pastelky a další drobné dárky z obchodů v OC Galerie Butovice a také na velkou soutěž o barevné školní vaky, ve kterých najdete penál, pravítko a psací potřeby, ať jste do školy dobře vybaveni!​

V čem bude soutěž spočívat?
Každý dostane hrací kartu, se kterou obejde stanoviště umístěná v Butky Parku a v nákupním centru Galerie Butovice. Na každém stanovišti na vás bude čekat zábavný úkol, po jehož splnění dostanete do hrací karty razítko​. Po nasbírání všech razítek a vyluštění tajenky, je výhra vaše. Doporučujeme si ale pospíšit, počet je omezený a školní vaky vypadají fakt dobře! Budete chtít červený, zelený nebo snad žlutý​?

Těšit se můžete také na dobré jídlo a pití a McDonald pro vás má připravenou zmrzlinu McSundae k menu pro děti zdarma.
Začínáme ve 12:30 a vstup je samozřejmě pro všechny zdarma.
Tak hoďte ještě na chvíli školní starosti za hlavu a přijďte si s námi užít nekončící léto! Těšíme se na vás!

Harmonogram:
12:30 – Zahájení akce
12:45 – Doctor Dancer
14:00 – Divadelní představení Rytířská pohádka
15:00 – Bubble Show
16:00 – Bubble Disco
17:00 – Kašpárek v rohlíku
19:00 – Ukončení akce

Butky Park
Tel: 234 141 004
Radlická 117
Praha, 15800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: