Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Koncert Tony An

Bublina

Menu
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat kontakt přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
Bublina

Jsme trochu bar, trochu bistro nebo restaurace. Můžete k nám přijít jen na víno, na pivo nebo se dobře najíst.

Táborská 2024
25228, Černošice
Program našich akcí 
 

Co vaříme
Nabízíme autentické středomořské pokrmy bohatých chutí podle tradičních receptur jižní Evropy. Inspirujeme se i  tradicemi severní Afriky a Středního východu, takže se u nás setkáte s chutěmi jak italskými tak španělskými nebo řeckými stejně jako s exotickými a aromatičtějšími prvky severoafrické a blízkovýchodní kuchyně. Tento koncept přirozeně nabízí zdravé a lehké pokrmy dle žádaných moderních trendů. Pracujeme výhradně s kvalitními a čerstvými surovinami, zásadně nepracujeme s polotovary.

Naše služby
Pořádáme rodinné oslavy, firemní akce, obslužíme Vás při společenském setkání. Pro děti máme dětský koutek. Máme i velkou letní zahrádku.

Rádi s Vámi probereme speciální přání, ať už jde o jídlo, nápoje nebo služby. Jsme připraveni připravit Vám občerstvení i servis  domů či do kanceláře včetně individuálních požadavků.

Co naléváme
K dobré gastronomii nezbytně patří víno. Náš vinný lístek je široce koncipovaný a postavený tak, abychom každému mohli nabídnout v danou chvíli to správné víno vyhovující jeho preferencím a zvolenému jídlu. S tím rádi dopomohou naši lidé. Základem naší práce s vínem je obměňovaná nabídka vín na skleničku, což hostům umožňuje ochutnat a objevovat rozmanitost a krásu tohoto nápoje. Nám se pak skýtají možnosti pracovat s individuálními a osobními preferencemi každého hosta.

Preferujete-li koktejly, rádi Vám je namícháme z kvalitních alkoholů i nealkoholických nápojů.

Zajímá nás i pivo. Tento nápoj prodělává zajímavý vývoj, který známe ze světa vína: konzumenty stále častěji zajímá zážitek a poučení a tento přístup se stále více prosazuje na úkor pouhého pití na množství, což jde ruku v ruce s nebývalým rozvojem malých a kraftových pivovarů. Kulturní a zážitkový charakter gastronomie je způsob, který naštěstí zákazníci stále více preferují. My chceme postupně pracovat s pivem jako s nápojem, který má i degustační potenciál a svou významnou chuťovou roli ve spojení s jídlem a s ostatní naší nabídkou.

Koncept
Bublina není pouhá restaurace, ale koncept práce v gastronomii, který  uplatňujeme i v dalších našich projektech. Neměnným principem Bubliny je stálé směřování ke kvalitě bez zbytečných kompromisů.

Zpět na homepage