Malá restaurace s dvaceti šesti místy nedaleko pražského Smíchova v Grafické ulici. Obědy, večeře, nedělní brunche a kvalitní víno.
CJ26 je restaurace, která spojuje kvalitní, čerstvé suroviny s přívětivouatmosférou a energií v jeden velký gastronomický zážitek. Její název je odvozenod jmen zakladatelů, adresy i počtu míst u stolů. Jídla tady připravují špičkovíkuchaři v čele s Karlem Caldrem. Karel zahájil svou profesní cestu v roce 2004v prestižním hotelu Four Seasons Prague, kde v restauraci Allegro nasbíral cennézkušenosti. Jeho touha se neustále učit a růst ho zavedla také do Francie, kde sezdokonaloval pod vedením uznávaných michelinských kuchařských mistrů. V roce2017 se stal šéfem kuchyně v renomovaném pražském Pastaři a o 3 roky pozdějiodvážně otevřel svůj vlastní gastronomický koncept, Restauraci CJ26, která odrážíjeho osobní vizi a kreativitu.
Restaurace CJ26 se prezentuje sloganem: „Místo, kam se budete chtít vracet.“V případě tohoto podniku však nejde o univerzální marketingovou frázi, ale oreflexi reálných reakcí spokojených hostů, kteří v recenzích oceňují útulné apohodové prostředí, milou obsluhu a především vynikající jídlo. Ostatně, přijďte sepřesvědčit…