Dvoupatrová pobočka cukrárny Ivety Fabešové na Masaryčce.
Nová kavárna, která zabere rovnou dvě patra. V tom horním bude cukrářská výroba, ale i malá akademie, v tom spodním padesát míst k sezení.
Iveta Fabešová
Život mě naučil, že nejdůležitější je vášeň, kterou mu dáváte.
Chtěla jsem být cukrářkou, čehož důkazem je jizva na ruce po spálenině karamelem, kterou jsem si přivodila někdy v šesti letech. Už tehdy jsem to s cukrařinou myslela vážně. Ovšem jak jsem dospívala, zrál mi v hlavě plán, že naučím Česko jíst luxusní francouzské dezerty. A nejen dezerty, ale také pečivo. Potrpím si na kvalitu, Elvise a retro kousky. Ne nutně v tomto pořadí. Jsem ráda, že nad mými dezerty dochází k žádostem o ruku, že se u nich scházejí celé rodiny, že mi klienti píší, že se moje práce stala jejich rodinnou tradicí. Laskavou a sladkou rodinnou tradicí. Přesně tak jsem si to na počátku své životní cesty přála. Za svým snem jsem se vydala i účastí v kuchařské reality show Na nože! Kromě toho se mi podařilo vydat čtyři kuchařky, stát se tváří pořadu Šéfem za pár minut a vybudovat ceněnou značku IF.
Vzpomeňte si třeba na bábovku, kterou jste jídávali po nedělním obědě u babičky. Vždy byla chystaná s láskou a péčí, jako by se jednalo o ten nejdůležitější chod dne. A o tom cukrařina je. Malý detail s obrovským kouzlem. Ráda si představuji, jak moje dezerty v lidech vyvolávají tyto vzpomínky. S ohledem na to, že doba se rychle mění, je pro mne velkou radostí nabídnout vám to nejlepší ze sebe i v online světě. Často jste si totiž stěžovali na to, že se k vám mé dobroty nedostanou – nyní vám je mohu dovézt až domů. Vyberte si takové, které potěší vás, případně vaše blízké.
Vše sladké! Iveta