Šéfkuchař Mickey Bhoite postavil nabídku na sezónních jídlech. Jeho filozofie kombinuje autentické italské chutě s lehkostí a svěžestí.
V přízemí Budovy "A" Nové Masaryčky otevřel nový gastronomický projekt - Noel.
Nabízí komorní atmosféru, 30 míst k sezení ve vnitřní části a celoročních 20 míst venku. Již brzy vás pak Noel Restaurant pozve i na střechu s jedinečnými výhledy.
Šéfkuchař Mickey Bhoite postavil nabídku na sezónních jídlech. Jeho filozofie „comfort dining“ kombinuje autentické italské chutě s lehkostí a svěžestí, které jeho pokrmy odlišují. V menu objevíte vše od polévek, salátů a masových pokrmů, až po italské sendviče. Zpestřením je i sofistikovaná verze klasického obloženého chlebíčku v dánském pojetí. Můžete si tak vychutnat čerstvé rybí i veganské verze.
V hektickém a bzučícím prostředí kancelářské budovy vyjde Noel vstříc i možností si cokoliv z nabídky odnést s sebou.
“Koncept Grab & Go. je pro nás velmi důležitý. Noel tak reaguje na to, že se nachází v přízemí nové kancelářské budovy a chce nabídnout lidem možnost sníst si dobrý oběd v práci nebo kdekoliv v okolí,” upřesňuje spolumajitelka Noelu Jessica Sjöö.
Atmosféru dopňuje kromě hudby i pečlivě vybraná nabídka alkoholických a nealkoholických drinků. Noel láká i na delší posezení, a to i do podvečera.