Jen pár kroků od Pavláku najdete misto, kde se snoubí naturální vína z Čech a Moravy s kuchyní Levanty.
Jen pár kroků od I. P. Pavlova v Londýnské ulici se objevilo bistro, kam prostě chcete. Otevřela jej sympatická Farah Abou Kharroub, která se rozhodla, že na jednom místě spojí naturální vína z Čech a Moravy s kuchyní z oblasti Levanty, tedy regionu, kde se potkává Libanon, Izrael, Jordánsko, Palestina a Sýrie. Podnik pojmenovala Aleb, což v arabštině znamená srdce – a už při první návštěvě poznáte, že to své do vlastního podniku dala. Až se sem vydáte na večeři a sklenku vína, nevynechejte pomerančový salát politý vodou z květů neroli, skvělé je i zdejší jehněčí s tahini nebo můžete zkusit jednoduchý sýr labneh a pastu Muhammara z vlašských ořechů a papriky. Až se podnik zajede, v plánu je i otevření zahrádky a rozšíření provozu v době oběda.