Pivní a klobásové bistro. Uzeninové speciality z celého světa. Nejlepší české a světové craft pivovary.
Proč se jmenujeme Vezmi pivo na klobásu? Rádi objasníme.
Proč pivo? Proslavili jsme se jako země ležáku, který se u nás v 19.století zrodil (i když jsme tehdy byli Rakousko-Uhersko a autor ležáku sládek Josef Groll byl Bavorák). Ale... pivních stylů je daleko víc.
Na našich šesti pípách se budou objevovat top kousky od malých domácích i zahraničních pivovarů. Podporujeme rozvíjející se pestrost nabídky piva u nás.
Proč klobása? Milujeme nejrůznější druhy lokálních uzenářských specialit. Kamkoli cestujeme, snažíme se hledat malá rodinná řeznictví a chutnat opravdové regionální speciality. Chtěli bychom vám něco z toho zprostředkovat.
Nabídka zahrnuje několik evropských zemí. Dodavatele vybíráme osobně, abychom viděli, jak pracují a jaké se drží filosofie. Vše máme ve vysoké kvallitě a (opravdové) bio.