Místo, kde si k jednomu stolu sedne vegan, vegetarián i milovník masa a každý dostane na talíři jídlo, které dává smysl.
Veškerá jídla, která zde servírují, připravují od základu za použití čerstvých surovin. Místní kuchaři Honza s Barisem mají vlastní zahrádky, na kterých pěstují zeleninu, klíčky a bylinky. Markeťačka Petra vyrábí zero waste marmelády a manažerka Daria několik měsíců připravovala postup pro výrobu kombuchy a zázvorového piva.
Spojka se spojuje s dodavateli a projekty, kteří stejně jako oni věří, že to jde i jinak. Maso odebírají od BioParku, do kterého je zapojeno několik desítek českých ekofarem z podhorských oblastí. Pivo podávají čerstvé a nepasterizované rovnou z minipivovaru Záhora. Projekt Rekrabička zde zase pomáhá vyřešit obaly na jídlo s sebou.
Spojka nabízí promyšlený catering na míru, na kterém si pochutnají vegani, vegetariáni, bezlepkáři i milovníci masa. Ať už se bude jednat o pracovní brunch, oslavu či firemní večírek, zdejší catering nezklame.
Od listopadu 2019 nabídne Spojka moderní eventové prostory s nádechem industriálního stylu sousedící s restaurací a společně poskytující synergii i komfort služeb. Variabilní prostory s kapacitou až 200 osob budou vhodné pro konference, workshopy, firemní školení či večírky.