Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Jamie Cullum v Praze 2025

Spojka Karlín

Menu
náš tip
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat kontakt přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.

Místo, kde si k jednomu stolu sedne vegan, vegetarián i milovník masa a každý dostane na talíři jídlo, které dává smysl.

Pernerova 35
18000, Praha
Program našich akcí 
 

Veškerá jídla, která zde servírují, připravují od základu za použití čerstvých surovin. Místní kuchaři Honza s Barisem mají vlastní zahrádky, na kterých pěstují zeleninu, klíčky a bylinky. Markeťačka Petra vyrábí zero waste marmelády a manažerka Daria několik měsíců připravovala postup pro výrobu kombuchy a zázvorového piva.
Spojka se spojuje s dodavateli a projekty, kteří stejně jako oni věří, že to jde i jinak. Maso odebírají od BioParku, do kterého je zapojeno několik desítek českých ekofarem z podhorských oblastí. Pivo podávají čerstvé a nepasterizované rovnou z minipivovaru Záhora. Projekt Rekrabička zde zase pomáhá vyřešit obaly na jídlo s sebou.

Spojka nabízí promyšlený catering na míru, na kterém si pochutnají vegani, vegetariáni, bezlepkáři i milovníci masa. Ať už se bude jednat o pracovní brunch, oslavu či firemní večírek, zdejší catering nezklame.
Od listopadu 2019 nabídne Spojka moderní eventové prostory s nádechem industriálního stylu sousedící s restaurací a společně poskytující synergii i komfort služeb. Variabilní prostory s kapacitou až 200 osob budou vhodné pro konference, workshopy, firemní školení či večírky.

Zpět na homepage