Pivovar i restaurace s vynikajícím pivem na čepu a vytříbeným designem.
Čím jsme jedineční? Zaměřujeme se na steaky, ale ne tak ledajaké. Naší specialitou je vepřové maso. V tom se naše restaurace liší. Vepřové má u nás ohromnou tradici, a my chceme ukázat, že steak z pašíka může být stejně dobrý jako ten hovězí. Odebíráme prvotřídní vepřové maso odrůdy Mangalica z českého statku z Vysočiny a také maso odrůdy Iberico dovážené přímo z farmy ve Španělsku. U nás se také můžete o vepřovém masu dozvědět něco více: naše pokrmy připravujeme jako průřez nejrůznějšími druhy vepřového, před samotnou přípravou jídla vám rádi předvedeme malou ukázku steaků, seznámíme vás s jejich jednotlivými druhy a rozdíly mezi nimi.
PIVO Z NAŠEHO VLASTNÍHO MINIPIVOVARU
To vše je samozřejmě potřeba zapít dobrým pivem. Vaříme si ho sami, v pivovaru, který se nachází přímo v naší budově. Můžete si být tedy jistí, že se k vám dostanou ty nejčerstvější speciály. Máme pro vás nachystaný Karlín 12, Karlín Black a naše originální pivo IPA, APA nebo pšenici.
Najdete nás v nové kancelářské budově s působivou zelenou fasádou BUTTERFLY KARLÍN. Toto místo je jako stvořené pro setkávání: spojuje výhody rozvíjející se obchodní oblasti a živé rezidenční čtvrti Prahy 8.