Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Jamie Cullum v Praze 2025

Gastro performance BEEF

Menu
náš tip
25.04. do 14.05.
19:00 - 22:00
Holešovická tržnice
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
Gastro performance BEEF

Nasyťte duši i tělo v inscenované rituální večeři.

 
Cena: 4 800 Kč
 
Holešovická tržnice
Bubenské nábřeží 306/13
170 04, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Chrám hodování vás čeká. Během pouze 15 vybraných večerů jsme pro vás připravili jedenáctichodovou degustační večeři, kterou vám naservírujeme ve spolupráci s týmem šéfkuchaře restaurace Mlýnec Láďou Vaníčkem ze Zátiší Catering Group. Obřadem vás provede velekněz herec Kryštof Bartoš.

Těšíme se na vás v chrámu hodování, umění a chutí

15

Během pouze 15 vybraných večerů vás čeká degustační večeře s párováním alkoholických i nealkoholických nápojů, kterou vám naservírujeme ve spolupráci s týmem šéfkuchaře restaurace Mlýnec Láďou Vaníčkem ze Zátiší Catering Group.

Beef

Krmením k plnosti. Sycením k osvícení. Spojujeme uměleckou performance, vizuální show a stand-up v jednom nezapomenutelném menu. V chrámu hodování se jídlo stává náboženstvím a zážitek vírou.

Jatka

Ponořte se do příběhu jídla a jeho historie. Do minulosti Holešovické tržnice - bývalých královských jatek. Do příběhů z kulinářského světa, do úvah o budoucnosti naší gastronomie.

Kryštof

Večerem v chrámu hovězího božstva vás provede velekněz - herec Kryštof Bartoš. V opulentní modlitbě za maso. Anebo nemaso? Dojděte k osvícení skrze chuťové buňky. Možná, kdo ví, se stane zázrak.

11

V rámci rituální večeře ochutnáte jedenáctichodové menu v unikátním uměleckém zpracování. To, co vám jindy přijde jako obyčejná květina, uvidíte jako delikatesu, která pošimrá vaše smysly. Nejen ty chuťové.

90 %

Degustační menu je z 90 % vegetariánské. Pouze jeden chod obsahuje maso. Je ale možné si při nákupu vstupenky zvolit čistě vegetariánskou variantu. Těšíme se na vás v chrámu hodování, umění a chutí.

1. CHOD – HOSTIE

Welcome překvapení 

2. CHOD – ZVĚSTOVÁNÍ

LES – medvědí česnek, filo těsto, citron a med

LOUKA – Ibiškový praskací cukr

SAD – želé strips z lokálního ovoce

(1 – stopové množství) 

3. CHOD – NEZABIJEŠ

Jedlá květina (lichořeřišnice, violka, mrkev, ředkvička), zemina z černé čočky a cibule

(1, 7, 12) 

4. CHOD – CHLÉB NÁŠ VEZDEJŠÍ

Máslové svíce, čerstvý chléb

(1, 7, 12) 

5. CHOD – POKRM

Tatarák z bílé kořenové zeleniny (kedluben, ředkev) Esence k dochucení (zelená rajčatová voda, houbový garum, řepa s balsamikem)

(9, 12) 

6. CHOD – CHORÁL

Signifikantní BEEF drink a ‚jedlá píseň“ 

7. CHOD – BABYLON

Selekce pyré ze zeleniny, hub a šlehaných sýrů

(7, 9, 10) 

8. CHOD – MODLA

Seitan v trojobalu, espuma z bramborového salátu

(1, 3, 6, 7, 9, 10, 12) 

9. CHOD – POKÁNÍ

Čokoládová pralinka, višňová emulze s pálenkou

(7, 12) 

10. CHOD – NANEBEVZETÍ

MASOVÁ VERZE 

Argentinský striploin, tatarák z masa od Kloudů, morková majonéza, foie gras omáčka, strouhané hovězí srdce

(3, 7, 10) 

VEGETARIÁNSKÁ VERZE

Sous vide řepa, tatarák z červeného zelí a borůvek, řepový chip

(12)

11. CHOD – OČISTA

Zeleninový vývar s heřmánkovým čajem

(9)


Zpět na homepage