Na zabijačce U Zavadilů nebude chybět žádný z tradičních pokrmů, od jitrnic přes tlačenku až po prejt.
Zabijačky, na kterých nesmí chybět žádný z tradičních pokrmů, připravují kuchaři z Lokálů spolu s řeznickými mistry z Amaso. Hosté si pak jednotlivé speciality mohou vychutnat buď přímo na místě, nebo si vybrané dobroty odnést s sebou. Klasikou jsou jitrnice (správně jaternice), které chutnají skvěle teplé i studené, jelita s typickou vůní kmínu a tlačenka podávaná s octem a cibulí. Z teplých jídel je na výběr zabijačkový guláš, ovar, prejt nebo čerstvě usmažené vepřové řízky. Na chuť nebo mezi jednotlivými chody přijde vhod chleba se škvarky či sádlem. Žádné hody se pak neobejdou bez pečlivě ošetřeného piva, na kterém si v Lokálech dávají záležet.
Chcete si sednout? Nezapomeňte si udělat rezervaci!