Rozpálili jsme hliněné pece a Green Eggy!
I čekání na jídlo bude nezapomenutelný zážitek. Uvidíte kuchaře jak v hliněných pecích chystají kuřátka a v grilech Green Egg pak hovězí burgery, steaky a ryby. Dorazte do nově otevřeného 2. patra FUZE!
Naše hliněné pece jsou srdcem 2. patra FUZE. Fungují při extrémně vysokých teplotách až 350–400 °C, které zajišťují rychlou a rovnoměrnou přípravu masa. Díky vertikální konstrukci pecí je teplo rozváděno ze všech stran, což vytváří typickou šťavnatost uvnitř a křupavou kůrku na povrchu. Příprava pokrmů v hliněných pecích tandyru je zdravější oproti grilování nad uhlím nebo smažením. Připravují se působením tepla naakumulového v šamotových stěnách pecí.
Grily Green Egg jsou víc než jen nástroj na grilování – jsou symbolem mistrovského umění přípravy pokrmů. Díky keramické konstrukci inspirované starověkými japonskými pecemi udržují rovnoměrné teplo a umožňují přesnou kontrolu nad teplotou, která může dosáhnout až 500 °C. To dává našim pokrmům výjimečnou chuť – maso zůstává šťavnaté, zatímco získává jemný kouřový podtón.
Menu specialit: https://www.fuzepraha.cz/menu/hlinenepece/