Vánoční menu v restauraci, která spojuje chutě české kuchyně a styl servírování tapas na malých talířcích.
VÁNOČNÍ PEČIVO
PŘEDKRMY
Tradiční houbový „kuba“ s uzeným kachním prsíčkem a zelným salátkem
325 Kč
Telecí tatarák, avokádo, ořechy a sýrový mousse s mangem, žlutá ředkev
340 Kč
Variace červené a žluté řepy s pěnou z kozího sýru a emulzí ze zeleného čaje a limety
310 Kč
POLÉVKY
Tradiční vánoční rybí polévka s máslovými krutony 95 Kč
Krůtí kaldoun s masovou raviolou a pancettovým chipsem 120 Kč
HLAVNÍ CHODY
Tradiční smažený kapr z třeboňského rybníka s domácím bramborovým salátkem a pečeným citronem
315 Kč
Pečená krůta s mandlovou nádivkou se špenátovo-bramborovým pyré, brokolice a krůtí jus
380 Kč
Zaječí kýta rolovaná se šípkovou omáčkou, karlovarským knedlíkem a pečenou hruškou a brusinkovým chutney
410 Kč
Smažená vinná klobása s domácím bramborovým salátkem
290 Kč
Krupeto s dýní Hokkaido, kari květákem a espumou ze sýru Grana Padano, kerblík
270 Kč
DEZERTY
Makový cheesecake s vanilkovou omáčkou s ořechy 205 Kč
Máslová vánočka s mandlovímy lupínky a jahodovou omáčkou 175 Kč