Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Mezinárodní filmový festival studentstva teorie audiovize Zlatý Voči

Kolo štěstí v The Playground

Menu
náš tip
01.07. do 02.09.
10:00 - 20:00
The Playground
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.

Kde zažít ten nejlepší prázdninový den ze všech? Rozhodně Na Příkopě 14!

 
Cena: Zdarma
 
The Playground
Na Příkopě 14
11000, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

The Playground, zábavní centrum, které propojuje hračky, atrakce a aktivity pro veřejnost si na letní prázdniny připravilo Kolo štěstí, ve kterém vyhrává každý! Jak to funguje? Čtěte dál!

O prostoru přímo v centru Prahy, kde na 4500m2 najdete (kromě širokého výběru sortimentu od hraček a kosmetiky po dárkové nebo sběratelské předměty) hlavně zábavu pro každou věkovou kategorii, jste již určitě slyšeli.

Každý den se brány obchodu otevírají v 10:00 slavnostním rituálem, jehož můžete být součástí, jste-li statečným dobrovolníkem. Za vstup se nic neplatí a spoustu zábavy si užijete zcela zdarma, protože napříč celým obchodem najdete herní stolky s hračkami k vyzkoušení, svezete se obřím tobogánem z prvního patra do přízemí a děti si zejména v horké letní dny oblíbí vodní atrakci.

Ten nejlepší den ze všech ale začíná, když si pořídíte Playground kartu, díky které můžete vyzkoušet všechny automaty v Arkádové herně, hledat cestu v Zrcadlovém bludišti, vozit se na Benátském kolotoči, vybagrovat všechny míčky na hydraulických bagrech a závodit s auty na dálkové ovládání.

Kartu můžete koupit přímo na místě a nebo ji objednat předem na webu www.theplayground.cz. Pokud se rozhodnete pro nabití alespoň v hodnotě 500,- přichází na řadu slibované točení Kolem štěstí! S účtenkou od dobití se přihlásíte přímo u kola a každé zatočení vyhrává. Nejmenší výhry obsahují volné hry do arkádové herny nebo vstupy na jednotlivé atrakce, můžete ale vyhrát i tašky s překvapením a nebo dokonce JACKPOT, kdy získáváte hračku dle vlastního výběru!

Při jedné návštěvě nemusíte zdaleka točit jen jednou. Pokud si na svou kartu dobijete kredity v hodnotě 1000, točíte hned dvakrát. Odměněn bude i nákup produktů nad 590,- a to jedním zatočením. Odejít tedy můžete doslova s plnou náručí výher!

Přijďte se v létě bavit do The Playground, Na Příkopě 14 a zažijte ten nejlepší den ze všech.


Zpět na homepage