Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Restaurant Week 2024

Šípové žáby - výstava

Menu
náš tip
06.07. do 15.09.
13:00 - 18:00
Zoologická zahrada hl. m. Prahy
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Šípové žáby - výstava

Více než 30 druhů pralesniček, jejichž jed používají k lovu amazonští indiáni, mohou návštěvníci pražské zoo vidět až do poloviny září.

Zoologická zahrada hl. m. Prahy
U Trojského zámku 120/3
17000, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Více než 30 druhů pralesniček na jednom místě se v sobotu 6. července představí návštěvníkům Zoo Praha, kdy ve 13 hodin proběhne slavnostní vernisáž výstavy Šípové žáby v Galerii Gočárovy domy.

Tematický programv tento den nabídne vystoupení brazilské tanečnice nebo kvízovou stezku pro malé i velké. V desítkách terárií lidé spatří jednu z nejjedovatějších žab světa pralesničku strašnou, ale i vzácně chované druhy jako třeba pralesničku tajemnou nebo batikovou Capurgana.

Každou neděli od 13 hodin se mohou návštěvníci navíc těšit na komentované prohlídky s odborným chovatelem. Žáby, jejichž jed používají k lovu amazonští indiáni, můžou lidé obdivovat až do poloviny září. Výstava je pro všechny návštěvníky Zoo Praha zdarma k platné vstupence do zoo.

Program u Gočárových domů dne 6. července 2024:

· 12.50 Taneční vystoupení brazilské tanečnice

· 13.00 Slavnostní otevření výstavy Šípové žáby za účasti autorů

· 10.00 – 16.00 Doprovodný program: kvízová stezka za nejkrásnějšími žábami světa, tematické herní stanoviště Gočárovy domy


Zpět na homepage