Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Mezinárodní filmový festival studentstva teorie audiovize Zlatý Voči

Vánoční program pro celou rodinu ve Westfield Chodov

Menu
náš tip
01.12. do 31.12.
09:00 - 21:00
Centrum Černý Most
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Vánoční program pro celou rodinu ve Westfield Chodov

Vánoční kouzlo přichází do obchodního centra Westfield Chodov, které si pro své zákazníky v předvánočním období připravilo spoustu překvapení.

Centrum Černý Most
Roztylská 2321/19,
148 00, Praha 4
Vizitka pořadatele 
 

Těšit se můžete na vánoční lounge, zónu Přání, tradiční venkovní kluziště, zpívající tučňáky a virtuální sáně. I letos budou pro zákazníky k dispozici speciální služby. Bohatý vánoční program ve Westfield Chodov potěší celou rodinu!   

Vánočnílounge 

Vánoční program v obchodnímcentruWestfieldChodovodstartuje 16. listopaduotevřenímvánočnílounge u obchoduPeek & Cloppenburg, kdebude v obdobíadventuprobíhatkaždývíkendspeciální program.  

Vánoce s pohádkouPřání 

Kouzelná zóna vznikla v jedinečné spolupráci s Disney na motivy nové pohádky Přání. Ta oslavuje 100 let výročí Disneyho a děti ji mohou v kinech zhlédnout od 30. listopadu. V zóně Přání budou nejen dvě jedinečné fotostěny s motivy z kouzelné pohádky, u které děti zažijí spoustu zábavy, ale také speciální pohádkový program - čtení pohádky Přání v podání zpěváka Vojty Drahokoupila nebo herečky Terezy Bebarové, na hrací den plný stavění s LEGO a také na kreslení omalovánek s vánočním motivy. Chybět nebude ani monstrózní vánoční stromeček. 

Venkovní kluziště 

V parkunauliciHráského, vedlevchoduA“ WestfieldChodov, budejižtradičněod 27. listopaduotevřenévenkovníkluziště. Dětiidospělísitakmohouužítspoustuzábavy u zimníchradovánek. Kluziště je vevšednídnyotevřenood 10.00 do 21.00 a o víkendech a svátcích od 9.00 do 21.00. BěhemŠtědréhodne je zkrácenáprovoznídoba od 9.00 do 15.00 a na Silvestra od 9.00 do 18.00. 

Doprovodnévánočníatrakce 

Ani letosnebudouchybětlegendárnízpívajícítučňáci a takévirtuálnísáně. Na tučňáky se dětimohoutěšitod 16. listopadu a jízdunavirtuálníchSantovýchsáníchsibudoumociužítodzačátkuprosince. 

Vánočníslužby 

 

Od 1. prosincebude k dispozicitradičníbalenídárků a od 6. prosincezahájenprovozvánočního taxi, kterélidemulehčíodtěžkýchnákupníchtašek. Provoznídoba je od středy do nedělevždyod 12.00 do 18.00. Jakojižtradičněbudou v předvánočnímobdobíveWestfieldChodovnákupníasistenti-gentlemani, kteřívednech 21.–23. prosincerovněžpomohouzákazníkům s taškami s vánočnímidárky. Pro vánočníopozdilcepřichystaloobchodním centrum takéspeciálníotevíracídobuobchodůprodlouženou do 22.00, kdymohounakoupitdárky v méněexponovanémčase. 

 


Zpět na homepage