V rámci Restaurant Weeku můžete ochutnat třeba Ravioli alla Calabrese v italské restauraci Amano.
1. Restaurant Week
Jarní edice festivalu Restaurant Week se zúčastní více než 80 restaurací ze čtyř největších měst v Česku. V
Praze se už tradičně můžete těšit třeba na Pohlreichův Next Door nebo michelinskou Dejvická 34. Heslem jarního festivalu je: BUĎ
FOODIE!
Rezervace na festival už jsou spuštěné! Více➠ZDE Stejně jako každý rok se můžete těšit na tříchodová autorská menu v masové i vegetariánské verzi za cenu
buď 490, nebo 790 korun za kompletní menu (+rezervační poplatek 24 Kč).
Se slevovým kódem RWC25SCITYBEE ušetříte 100 korun.
(zadává se online na konci rezervačního procesu)

V Next Door se můžete opět těšit na legendární račí polévku nebo grilovaný filet z mořského vlka s dýňovou caponátou
a limetkovým glazé.
Populární dubajskou čokoládu můžete ochutnat jako dezert v restauraci Vinograf, která je jednou z novinek festivalu.
2. Snídaně zdarma v Artisanu
Připojte se k věrnostnímu programu Marriott Bonvoy a vychutnejte si v období od 6. února do 31. března snídani zdarma
v restauraci The Artisan v hodnotě 750 Kč. Zároveň získáte exkluzivní benefity po celém světě.
Registrovat se můžete ZDE
The Artisan
Koncept založený na poctivé kuchyni, surovinách od regionálních dodavatelů,...

Dáte si tradiční kontinentální, nebo americkou snídani? Vejce benedikt, omelety, nebo snad vafle?
Než půjdete na snídani zdarma, zarezervujte si telefonicky místo.
3. Čokoláda + kokos + chilli zmrzlina
V březnu to bude v Crème de la Crème pořádně pálit, a to díky čokoládové zmrzlině s kokosem a chilli. Tatko novinka
je k dispozici na všech pobočkách.
Zmrzlinový salon Créme de la Créme
Zmrzlinový salon se nachází na Národní třídě v Praze v nádherných a noblesních...

Zmrzlinárna Crème de la Crème má v Praze celkem šest poboček.
4. Dobrovaření
Až do 16. března můžete v restauraci Červený Jelen ochutnat pokrmy Markéty Konvičkové a Reného Kuboše v rámci
Dobrovaření, kdy 50 korun z každého jídla bude věnováno Nadačnímu fondu Daruj vlasy.
Ženské chutě reprezentuje Markétino Dobrojídlo: grilovaný filet z lososa s pastou Orecchiette ve smetanové rajčatové
omáčce s parmazánem. Oproti tomu René připravil burger s trhaným hovězím ve švestkové barbeque omáčce, coleslaw
s jablkem, grilované batáty a bylinkovou salsu.
Červený Jelen
Červený Jelen, je od podzimu 2019 nová katedrála plzeňského piva v nádherném prostoru...


5. Nealkoholický panák – Červená Lokál
Hospody Lokál rozšiřují nabídku vlastní řady nápojů. Po Zelené a Hruškovici z dubu uvádí nealkoholický panák
– Červená Lokál. Novinka tak umožní zapojit se do oslav a přípitků i těm, kdo chtějí omezit konzumaci alkoholu.
Červenou Lokál tvoří dealkoholizované víno obohacené o bylinný extrakt a špetku chilli, které dodá jemnou štiplavost
jako při vypití alkoholického panáku. Ovšem v tomto případě s 0 % alkoholu.
Lokál
Vaříme česká jídla tak, aby nebyla hospodská....

Červená Lokál je od ledna k dostání ve všech devíti hospodách Lokál.
Červená je dealkoholizované víno doplněné o bylinný extrakt a špetku chilli.
6. Gastro akce na březen

V únoru jsme našli celkem 13 nových podniků, které obohatily pražskou gastro nebo kulturní scénu. Už jste je navštívili?
Více➠ZDE