Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Mezinárodní filmový festival studentstva teorie audiovize Zlatý Voči

CityBeeCityBee

Menu

Víkend: Nová zmrzlinárna, food festivaly, tvůrčí přístav, kvalitní výstava i vegan pizza

redakce@citybee.cz |26. 7. 2024

Před námi je poslední červencový víkend, tak vyražte do víru velkoměsta. Najíst se můžete skvěle na street festivalu nebo ochutnejte veganskou pizzu. Pokud jsou děti smutné, že jsou prázdniny v půlce, vezměte je do nové zmrzlinárny na Strossu. 

P.S.
V pátek začnou letní olympijské hry, oficiálně Hry XXXIII. olympiády. Sledovat je můžete třeba v Manifestu na Andělu.

DIM SUM KNEDLÍČKY
Nový podnik Dim Sum Pub na Andělu už jede ve zkušebním provozu. Tak vyrazte na plněné knedlíčky a spláchněte je dobrým čajem nebo pivem. K večeru pak doporučujeme macerovaný gin s heřmánkem a tonic.


Tip partnera CityBeekendu

TOP AKCE NA VÍKEND

Dyzajn Market: Prázdninový Dyzajn market představí více než 120 šikovných a lokálních tvůrců. Pořídíte tu šaty, sukně a další letní outfity z udržitelných a kvalitních materiálů nebo třeba designové šperky. (celý víkend) Více➠ZDE

Food festivaly: Náplavku provoní street food speciality, čerstvé ryby i šťavnaté burgery. Více➠ZDE ​Podobné dobroty budou k dostání i na Chvalské tvrzi. Více➠ZDE ​Vstup na oba festivaly je zdarma. (neděle) 

Ukulele festival: Únětický pivovar bude hostit festival napěchovaný hudbou, pohodovou atmosférou a ukulele. Speciálním překvapením letošního roku jsou ukulele klauni. (celý víkend) Více➠ZDE

Letní kino: V pátek vyrazte do letního kina na nezapomenutelné Slavnosti sněženek (86 %)  Více➠ZDE ​ nebo napínavý thriller #annaismissing (79 %).  Více➠ZDE ​ Sobota bude patřit Hříšnému tanci (77 %)  Více➠ZDE ​a neděle pak snímku Kill Bill 2 (79 %). Více➠ZDE

LÉTO V PRAZE

Kompletní průvodce Prahou | LÉTO 2024
Všechna otevřená letní kina, venkovní bazény i přírodní koupaliště, výběr nejlepších zmrzlináren v centru města i mimo něj, kam se schovat v případě, že začne pršet, kam vyrazit s dětmi, tipy na akce, na které se dostanete grátis. To je v kostce náš ultimátní průvodce na každý letní den v metropoli.
 Více➠ZDE​

3 EXTRA TIPY

NOVÉ REALISMY
Za moderním uměním už nemusíte jezdit do Vídně! Ochlaďte se v galerii a zajděte na výstavu Nové realismy, která představuje moderní realistické přístupy na československé výtvarné scéně od roku 1918 do roku 1945. Výstava otevřena už jenom měsíc!
 Více➠ZDE​



VEGAN PIZZA

Vychutnejte si veganskou pizzu přímo z ohně na zahrádce Safe Space. Jezte a odpočívejte. Začíná se v 11 hodin dopoledne a pizza ve dvou různých příchutích (á 200 Kč) bude jen do vyprodání.
 Více➠ZDE



NOVÁ ZMRZLINÁRNA

Minulý víkend otevřela nová zmrzlinárna Crème de la Crème na Strossmayerově náměstí. Pro milovníky klasiky mají výbornou vanilkovou, pistáciovou, čokoládovou... Pro odvážnější příchutě jako pomeranč & Jägermaister nebo Amaretto & mandle.
 Více➠ZDE​

[loga/cb_logo(1).png]

KAM O VÍKENDU S RODINOU

 

DDD Dětský den

Centrum současného umění DOX

27.07. 14:00


 

O šlechtě, šlechtění a jednom šlechtickém rodu

Muzeum hlavního města Prahy

27.07. 14:00


 

Tvůrčí přístav Divadla bratří Formanů

Divadelní loď Tajemství

28.07. 10:00


 

Praga Magica | Interaktivní výstava

Staroměstské náměstí

24.06. - 31.12.


Tip partnera CityBeekendu

Výpis článků