Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Sazka – Mini renta

CityBeeCityBee

Menu

Kam v Praze na pořádný steak? Vybrali jsme SEDM TOP restaurací

redakce@citybee.cz |25. 4. 2024

Máme pro vás super kvalitní čtení, pokud tedy zrovna nejste vegetariáni. Prozradíme vám, kam v Praze vyrazit na pořádný steak. Ochutnat musíte Spider Steak, Rib-eye Steak nebo třeba Svíčkovou na kosti. Připravte si příbory a ubrousky a dobrou chuť!

steak.jpg

Bílá kráva na Vinohradech

Bílá kráva nabízí hovězí se známým původem, uzrálé suchým způsobem v celých čtvrtích a bourané tak, jak to dělají Francouzi. Restaurace se specializuje na plemeno Charolais, které v zemi Galského kohouta považují téměř za národní poklad.

Co ochutnat: Pavouček - 200 g (Spider steak - velmi ceněný beef cut dle nabídky telecí nebo hovězí)

 

Bílá kráva

Francouzská venkovská restaurace, kde ochutnáte steaky z uzrálého masa plemene...





 

Dock House | Michle

Dock House nabízí specifické druhy hovězích mas prémiové kvality (včetně stařených) přímo z vlastní zrárny. Užít si můžete „live cooking" na otevřeném grilu v hlavní místnosti.

Co ochutnat: Svíčková na kosti (třeba s pepřovou nebo chilli omáčkou)

 

Restaurace Dock House

Dock House - stylová steaková restaurace....




 

MeatEater v centru

V MeatEater steak&wine si vychutnáte jídla, která získala nejvyšší ocenění na evropských i světových soutěžích. Hlavní zásluhu na tom má grill master a pit master Daniele Govoni. Steaky v restauraci připravuje na dřevěném uhlím s teplotou max. do 220 stupňů.

Co ochutnat: Nízký roštěnec, mokré zrání (Creekstone, USDA PRIME, AMERIKA)

 

MeatEater steak&wine

Jsme MeatEater. Soustředíme se primárně na přípravu a servis toho nejlepšího hovězího...

Stejkárna

Stejkárna má v Praze hned několik poboček (nejstarší najdete v Holešovicích). Všechny pobočky se specializují na steaky z jihoamerického masa plemene Aberdeen Angus a výběrové hovězí US Beef z plemene Black Angus z USA.

Co ochutnat: Heart of Rump - rumpsteak (Hovězí steak ze zadního masa, s výraznější chutí a silnějšími vlákny. Libovější, ale ne tak jemný a křehký.)

 

Stejkárna - Holešovice

Cukrárna pro masožrouty....


 

Gran Fierro u Mánesa

Gran Fierro je argentinský steakhouse a restaurace s duší udržitelnosti. Kromě interiéru vás zaručeně uchvátí i menu. Kuchyně je založena na argentinské tradici a patrný je v ní i španělský vliv.

Co ochutnat: BIFE ANCHO (Rib-eye steak, Chimichurri omáčka a padron papričky)

 

Gran Fierro

Gran Fierro je argentinská steakhouse a restaurace s duší udržitelnosti....

BEEF Bar Na Perštýně

Chcete ochutnat jihoamerické speciality z nejkvalitnějšího hovězího masa, empanadas a pastrami s vynikajícími španělskými šunkami a sýry z kozího i kravského mléka z oblasti Léon? Vyrazte do Beef Baru. Tento podnik je navíc jediným přímým dovozcem uruguayského hovězího masa do České republiky.

Co ochutnat: Flat Iron Steak (se salátem Coleslaw a hranolky)

 

Beef Bar

Místo, kde se setkávají vybrané delikatesy starého a nového kontinentu....

Monarch taky Na Perštýně

Steaková restaurace Monarch servíruje pokrmy z prémiového severoamerického masa a z nejkvalitnějšího českého hovězího. Za přípravou perfektních steaků stojí šéfkuchař Miroslav Vintrich. Jídlo připravuje v otevřené kuchyni s grilem.

Co ochutnat: Vysoký roštěnec s kostí (Steak Black Angus USDA)

 

Monarch - Na Perštýně

Steaková restaurace v srdci Prahy, kde pro vás připravují pokrmy z prémiového...


Výpis článků