Bílá kráva na Vinohradech
Bílá kráva nabízí hovězí se známým původem, uzrálé suchým způsobem v celých čtvrtích a bourané tak, jak
to dělají Francouzi. Restaurace se specializuje na plemeno Charolais, které v zemi Galského kohouta považují téměř
za národní poklad.
Co ochutnat: Pavouček - 200 g (Spider steak - velmi ceněný beef cut dle nabídky telecí nebo hovězí)
Bílá kráva
Francouzská venkovská restaurace, kde ochutnáte steaky z uzrálého masa plemene...
Dock House | Michle
Dock House nabízí specifické druhy hovězích mas prémiové kvality (včetně stařených) přímo z vlastní zrárny.
Užít si můžete „live cooking" na otevřeném grilu v hlavní místnosti.
Co ochutnat: Svíčková na kosti (třeba s pepřovou nebo chilli omáčkou)
Restaurace Dock House
Dock House - stylová steaková restaurace....
MeatEater v centru
V MeatEater steak&wine si vychutnáte jídla, která získala nejvyšší ocenění na evropských i světových soutěžích.
Hlavní zásluhu na tom má grill master a pit master Daniele Govoni. Steaky v restauraci připravuje na dřevěném uhlím
s teplotou max. do 220 stupňů.
Co ochutnat: Nízký roštěnec, mokré zrání (Creekstone, USDA PRIME, AMERIKA)
MeatEater steak&wine
Jsme MeatEater. Soustředíme se primárně na přípravu a servis toho nejlepšího hovězího...
Stejkárna
Stejkárna má v Praze hned několik poboček (nejstarší najdete v Holešovicích). Všechny pobočky se specializují na
steaky z jihoamerického masa plemene Aberdeen Angus a výběrové hovězí US Beef z plemene Black Angus z USA.
Co ochutnat: Heart of Rump - rumpsteak (Hovězí steak ze zadního masa, s výraznější chutí a silnějšími vlákny.
Libovější, ale ne tak jemný a křehký.)
Stejkárna - Holešovice
Cukrárna pro masožrouty....
Gran Fierro u Mánesa
Gran Fierro je argentinský steakhouse a restaurace s duší udržitelnosti. Kromě interiéru vás zaručeně uchvátí
i menu. Kuchyně je založena na argentinské tradici a patrný je v ní i španělský vliv.
Co ochutnat: BIFE ANCHO (Rib-eye steak, Chimichurri omáčka a padron papričky)
Gran Fierro
Gran Fierro je argentinská steakhouse a restaurace s duší udržitelnosti....
BEEF Bar Na Perštýně
Chcete ochutnat jihoamerické speciality z nejkvalitnějšího hovězího masa, empanadas a pastrami s vynikajícími španělskými
šunkami a sýry z kozího i kravského mléka z oblasti Léon? Vyrazte do Beef Baru. Tento podnik je navíc jediným přímým
dovozcem uruguayského hovězího masa do České republiky.
Co ochutnat: Flat Iron Steak (se salátem Coleslaw a hranolky)
Beef Bar
Místo, kde se setkávají vybrané delikatesy starého a nového kontinentu....
Monarch taky Na Perštýně
Steaková restaurace Monarch servíruje pokrmy z prémiového severoamerického masa a z nejkvalitnějšího českého hovězího.
Za přípravou perfektních steaků stojí šéfkuchař Miroslav Vintrich. Jídlo připravuje v otevřené kuchyni s grilem.
Co ochutnat: Vysoký roštěnec s kostí (Steak Black Angus USDA)
Monarch - Na Perštýně
Steaková restaurace v srdci Prahy, kde pro vás připravují pokrmy z prémiového...