Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Havlíkova přírodní apotéka

Praha 1, Na Příkopě 850/8, 11000

zpět na výpis
 
Havlíkova přírodní apotéka

Nová vlajková loď v srdci Prahy.

Kategorie: lifestyle|Nakupování, Beauty

Havlíkova Apotéka dnes slavnostně otevírá svůj nový vlajkový obchod v samém srdci Prahy, na adrese Na Příkopě 8. Unikátní prostor, který navrhl světoznámý architekt Adolf Loos, propojuje historický odkaz s moderními trendy. Někdejší módní salon krejčovství Adam, symbol elegance první republiky, nyní slouží jako domov naší značky, která klade důraz nejen na  krásu, ale i na vnitřní harmonii těla s duší a sebeúctu.

Naše filosofie ve 2 slovech: Krásná a milovaná

Věříme, že krása není jen vnější, ale začíná uvnitř každého z nás. Motto,  „Jsi krásná a milovaná“ vystihuje celou naši filozofii: návrat k sebeúctě a péči o tělo i duši. Každý produkt je vyroben z nekompromisních organických bio ingrediencí, které ctí přírodu a respektují naše tělo. Stavíme na myšlence, že skutečná krása pramení z harmonie mezi tělem, duší a respektem k přírodě.

Harmonie historie a organické kosmetiky

Prostory byly navržené Adolfem Loosem, který je známý svým průkopnictvím ve funkcionalismu. Loosovy čisté linie a důraz na účel dříve sloužily ikonickému salonu Adam, které bylo synonymem pro luxusní šití a první eleganci republiky. Vdechli jsem tomuto místu nový život, ale zachovali jeho kouzlo. Prodejna je protkána odkazem funkcionalismu, který skvěle doplňuje harmonii mezi krásou a funkčností – podobně jako naše produkty. Zákaznice u nás nakoupí nejen produkty, ale také si mohou dopřát individuální poradenství ohledně péče o pleť i celé tělo.

Na Příkopě 850/8
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: