Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
října

Slevová knížka v Centru Černý Most - Slevy až 40 %

Centrum Černý Most

zpět na výpis akcí

Využijte Slevovou knížku Centra Černý Most, která vám přináší kupony se slevou ve výši až 40% do více než 50 obchodů Centra.

Začátek:18. 10. 24
Konec:20. 10. 24
Cena:Zdarma
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování

Se slevami ze Slevové knížky Centra Černý Most nakoupíte nejen nový outfit, ale také kosmetiku, zboží z kategorie zdraví nebo si dáte dobrý oběd. A slevami to rozhodně nekončí! Prvních osmdesát zákazníků, kteří nakoupí v rámci Slevové knížky v období od 18. do 21. října za více než 1 600 Kč a zaregistrují se do věrnostního klubu centra Černý Most, obdrží dárkovou tašku v hodnotě 800 Kč jako pozornost. Výdejní stánek bude umístěn na Centrálním náměstí. 

V sobotu během nákupních dnů také ožije Centrální náměstí díky živému vysílání Hitrádia, do kterého se mohou zapojit i samotní návštěvníci. Jako speciální hosté vystoupí influencerky Míša Říbalová a Denisa Pfauserová, které zpestří jeden z živých vstupů. Po celý víkend bude navíc k dispozici fotokoutek s Instaxem, kde se návštěvníci mohou vyfotit. 

Slevovou knížku najdete v papírové podobě na informacích nebo v informačním centru Click and Service v Centru Černý Most. Knížka je ke stažení také na webu Centra Černý Most ve formátu PDF.  

Další výhody pro členy klubu  

Na členy věrnostního programu kromě celoročních výhod čeká vždy během sezónních akcí extra překvapení. Pokud si s příchodem podzimu nevíte rady, jak vytvořit ten pravý outfit, nebo si jen chcete osvěžit šatník, neváhejte využít rad módní stylistky Centra Černý Most. Objednejte se, nakupte se stylistkou oblečení v minimální hodnotě 2 000 Kč a celou službu budete mít zcela zdarma. Objednávat se můžete na concierge@centrumcernymost.cz nebo na +420 728 733 012.  

Jakožto členové věrnostního programu také můžete své ratolesti svěřit zkušenému personálu do dětského koutku Timeout, a to bezplatně až na 90 minut. Užijte si i vy svůj oddechový čas a nakupujte bez starostí.  

Nezapomeňte se zaregistrovat do věrnostního programu, abyste řadu výhod a slev mohli čerpat neomezeně a po celý rok. Slevovou knížku, kterou využijete ve dnech 18.–21. října najdete online na webu, na informacích nebo v Click and Service v Centru Černý Most.  

Do věrnostního klubu se můžete registrovat online na MŮJ ÚČET | Centrum Černý Most (westfield.com).

Centrum Černý Most
Tel: 281918100
Chlumecká 765/6
Praha 9, 198 19
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: