Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
října

World Sports Photography Awards

Game on Gallery

zpět na výpis akcí

V historickém srdci Prahy, v Kolowratském paláci se nachází Game on Gallery, která je prvním výstavním prostorem na světě, jenž hostí prestižní World.

Začátek:19. 10. 24
Konec:31. 12. 24
Cena:270 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie, vizuální umění
Rok s 1 000 Kč denně na vše, co vás baví

World Sports Photography Awards, největší a nejprestižnější soutěž svého druhu, za čtyři roky své existence přilákala tisíce profesionálních i amatérských fotografů z celého světa. Více než 22 tisíc snímků zachycujících 24 sportovních disciplín soutěžilo o přízeň poroty a vítězné fotografie získaly celosvětovou publicitu. Do letošního ročníku autoři zaslali 10 tisíc snímků z více než 40 sportů. V prostorách galerie je nainstalováno 100 fotografií z 25 sportů, které porotci vybrali z tisíců přihlášených do soutěže WSPA v letošním roce.

 

Návštěvníci galerie zde kromě oceněných fotografií WSPA najdou i dalších 33 snímků z prostředí silniční cyklistiky od Markéty Navrátilové, která 25 let fotografovala Tour de France.

Game on Gallery
Tel: 220 920 077
Na Příkopě 17
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: