Cukrárna pro masožrouty.
Restauraci Stejkárna jsme pro Vás otevřeli v červenci roku 2010. Jsme rodinnou restaurací a klademe důraz na kvalitu připravovaných mas, které pro Vás pečlivě vybíráme. Naše masa pochází převážně z jihoamerických chovů plemene Aberdeen Angus, kde díky bohaté vegetaci hovězí nepotřebuje žádné potravinové doplňky ani růstové hormony. Jihoamerické stejky mají výraznou chuť a jsou velice šťavnaté. Mezi naše další výběrové hovězí patří US Beef, což je maso z USA z plemene Black Angus. Toto plemeno je krmeno vysoce kvalitní stravou, tím získává lahodnou chuť a vysokou šťavnatost. Všechny naše masa jsou vyzrálá.
Praha 7, 170 00
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.