Česká kuchyně v moderním stylu.
Casserol jako název restaurace především odkazuje ke kastrolu, bez něhož se žádná kuchyně neobejde.
A zároveň onen název symbolizuje to, co si majitelé i tvůrci této značky předsevzali - vybudovat kvalitní a cenově dostupnou restauraci, která bude opravdu česká a přesto nabídne víc, než gulášovku, řízek či knedlovepřozelo a jablečný závin.
Vždyť česká kuchyně je nesmírně bohatá. Je vzrušující, probírat se archivy kuchařských receptur, které pečlivě ochraňují naši kuchaři a nalézat inspiraci pro pokrmy, které vás mohou překvapit a nadchnout.
Kdybychom měli stručně naši kuchyni představit, řekneme, že připravujeme pokrmy ze surovin pro zdejší kraj typických, podle receptur dávno prověřených, nicméně způsobem, který dovolí na těchto základech vytvořit jídlo moderní, svěží, plné chuti a krásné napohled. Nedílnou součástí našeho jídelníčku jsou vždy sezónní suroviny – vždyť i vaše chutě podléhají vlivům ročního období.
Věřte, že náš kuchařský tým se v každém okamžiku snaží vaše chutě nejen uspokojit, ale i trošku převapit. Nakolik se nám to daří, to budete hodnotit již pouze vy.
Praha 1
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.