Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Laboratorio, Scuola di Cucina

Praha 1, Krocínova 333/3, 110 00

zpět na výpis
Tip
Laboratorio, Scuola di Cucina

Škola vaření Riccarda Lucqueho. Kuchařské kurzy pro milovníky (nejen) italské gastronomie.

Telefon:720 935 703
Kategorie: gastro|gastro prodejny, kurzy vaření

Milujete dobré jídlo a víno a baví vás vařit? Ať už jste začátečník nebo zkušený kuchař, nová škola vaření Riccarda Lucque Laboratorio je tu jen pro Vás, vítejte! Naše kurzy jsou určeny úplným začátečníkům i těm, kteří mají neustále chuť si rozšiřovat svoje znalosti a zdokonalovat si své praktické dovednosti v kuchyni. Naše kurzy vaření vám umožní ponořit se do životního stylu slunné Itálie.

Naučíte se vařit autentické pokrmy italské a středomořské kuchyně v neformálním, přátelském prostředí.  Buďte jako rodilí Italové, užijte si svůj čas strávený v kuchyni s opravdovou vášní, jen tak dokážete povýšit vaření v opravdový svátek.Představíme vám základní kuchařské postupy a zasvětíme vás do triků profesionálů. Naučíme vás vybrat správné suroviny a proměnit je v pokrmy, díky kterým se stanete mezi svými přáteli vyhledávanými hostiteli.

 

Kurzy vaření probíhají v prostorách v Krocínově ulici ať už pod vedením našich šéfkuchařů Riccarda Lucqueho, Tomáše Černého, nebo v režii Zdeňka Pohlreicha, Jana Punčocháře, Kamily Rundusové, Jirky Janoucha, Dalibora Navrátila,.. Vyberte si z naší aktuální nabídky kuchařských kurzů a objevte kouzlo gastronomických zážitků.

Krocínova 333/3
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: