Tušil snad v dubnu roku 1843 Jakub Pinkas, že právě zakládá nejslavnější českou „hospodu“ s nejproslavenějším pivem?
Místo, kde se budou tvořit dějiny tohoto národa?
Stejně jako jsou Vltava nebo Hradčany neodmyslitelnou součástí Prahy, lze ryze českou lásku k dobrému pivu a útulným hospůdkám považovat za národní dědictví. Jen pár kroků od Václavského náměstí naleznete typickou českou restauraci U Pinkasů, kde se poprvé v Praze začal čepovat Plzeňský Prazdroj, a to již v roce 1843.
Špičkově ošetřené a tradičním způsobem čepované pivo z nerezových tanků nabízíme ve třech podlažích s tím, že každý z těchto prostorů osloví hosty zcela jedinečnou a specifickou atmosférou.
A to je to, kvůli čemu sem lidé chodí rádi - vynikající Plzni, čepované tradičním způsobem, takzvané hladinky, poctivé české kuchyni, domácké atmosféře a příjemnému posezení.
Otevírací doba: denně 10:00 - 22:30
Praha 1, 110 00
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.