Restaurace Port62 – tak trochu jiná restaurace s výhledem na řeku a okolí, umístěná na 70m dlouhé zrekonstruované lodi Josef Božek. Kapitánem v kuchyni je mnohokrát oceněný šéfkuchař Radek Roubíček, člen Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a kapitán regionálního týmu Praha této asociace.
Jídelní lístek pod jeho taktovkou nabízí zajímavé variace staročeské a české kuchyně v moderní úpravě. Od lehkých předkrmů přes tradiční české polévky až po hlavní jídla, která pokaždé překvapí chuťové buňky rozdílným zpracováním mas, příloh a zajímavých omáček. Menu restaurace je také obohaceno o české speciality, které vychází z nabídky projektu Ochutnejte Českou republiku alias Czech Specials.
Otevírací doba:
Pondělí | Zavřeno |
Neděle, úterý | 11:00 - 17:00 |
Středa - sobota | 11:00 - 23:00 |
Praha 4, 14300
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.