Vítejte v moderní restauraci Esprit s letní zahradou, kde pro vás tým našich kuchařů připravuje skvělé pokrmy a dezerty.
Restaurant Esprit
Koncept naší restaurace je založený na kvalitních surovinách od našich dodavatelů – lokálních farmářů, kteří používají prověřené, poctivé a tradiční formy zpracování, výroby a chovu s respektem k přírodním zdrojům a životnímu prostředí. Pohodlně se usaďte a vychutnejte si pokrmy připravené našimi skvělými kuchaři.
Čtvrtek na grilu
Přijďte si užít nezapomenutelné čtvrteční večery plné vynikajících grilovaných specialit a skvělé atmosféry naší hotelové zahrady. Pod taktovou šéfkuchaře Jana Wiesnera se můžete těšit na šťavnaté steaky, ryby či středomořskou zeleninu.
Termíny: 10. 10. 2024
20. 10. 2024 Zvěřinový brunch
3. 11. 2024 Halloweenský brunch
1. 12. 2024 Adventní brunch
8. 12. 2024 Mikulášský brunch
15. 12. 2024 Adventní brunch
Polední menu - denně od 11 hodin
Orangerie a zahrada
Součástí restaurace Esprit je zimní zahrada tzv. Orangerie s přímým vstupem do rozlehlé hotelové zahrady s krásným výhledem na Prahu. Je tak ideálním místem pro uspořádání privátní či firemní akce, tiskové konference, prezentace produktů, večírků nebo svateb.
Catering
Hledáte občerstvení a jedinečný dort na svatbu, narozeniny nebo firemní večírek? Pak nás neváhejte kontaktovat. Vše připravíme přesně podle vašich představ. Poskytujeme kompletní servis: individuální konzultaci, výběr náplní a ochutnávku, dopravu na místo oslavy a mnoho dalšího.
Tematické a vanoční večírky
Zažijte nezapomenutelné eventy a vánoční svátky v nově zrekonstruovaných prostorech restaurace Esprit. Restaurace s kapacitou až 170 míst k sezení disponuje zimní a venkovní zahradou.
Rezervace:
T: (+420) 296 895 030
E: restaurant@holidayinn.cz
Praha 4, 140 00
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.