Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Pivovar Kolkovna

Praha 7, Výstaviště, 17000

zpět na výpis
 
Pivovar Kolkovna

Přijďte ochutnat naše řemeslné pivo a skvělé jídlo z pivovarské restaurace.

Kategorie: gastro|restaurace

Už je to tady - nový pivovar v Praze! S radostí oznamujeme, že od 21. června vás rádi přivítáme v novém holešovickém Pivovaru Kolkovna. Přijďte ochutnat naše řemeslné pivo a skvělé jídlo z pivovarské restaurace.

O pivovaru

Pivovar a restaurace Kolkovna se nachází na pražském Výstavišti v Praze 7, u parku Stromovka, hned vedle eventového prostoru Gauč Na Výstavišti. Konkrétně mezi Průmyslovým palácem a moderní galerií AVU.

Tuto novorenesanční budovu (Bubeneč čp. 415, Výstaviště) si můžete pamatovat jako Restauraci Pražan, která zde sídlila několik desetiletí. Nyní jsme nově zrekonstruovali její interiér. Dominantou celé restaurace je hlavní sál s dobovým interiérem, který nabízí krásné historické prostory s kapacitou až 250 míst a venkovní zahrádku.

Představujeme naše piva

V našem pivovaru, pod vedením zkušeného sládka, vaříme piva z kvalitních sladů a českých i  zahraničních odrůd chmele. Na čepu budete mít vždy na výběr z pěti druhů piv, včetně speciálního sezónního piva, které se bude měnit každých šest týdnů. Pravidelně se tak můžete těšit na:

Ležák 12° - světlý ležák plzeňského typu
Pšeničnou 11° - pšeničné světlé pivo typu Hefe Weizen
Ale 11° - American Pale Ale
Tmavou 13° - tmavý ležák
Potrpíme si nejen na kvalitu piva, ale i na kvalitu čepování a sanitaci, takže si s klidem můžete dopřát správně ošetřené a profesionálně načepované pivo od zkušených mistrů výčepních. Kdo neholduje chutím řemeslných piv, jistě ocení klasiku - čepovaný Pilsner Urquell, a pro řidiče je ideální možností čepovaný nealkoholický Birell.

Chystáme pro vás také prohlídky pivovaru a do budoucna i řízené degustace, abyste mohli piva poznat ještě lépe.

A co k jídlu?

Protože k českému pivu patří tradiční česká kuchyně, v naší pivovarské restauraci si vyberete z široké nabídky jídel od našeho šéfkuchaře. V menu naleznete předkrmy, saláty, klasická hlavní jídla jako pečené koleno nebo guláš, polévky jako staročeskou kulajdu nebo vývar, ale i dezerty. 

Přijďte zažít pivovarskou atmosféru a ochutnat piva přímo u zdroje. 

Těšíme se na vaši návštěvu od 21. června!

Výstaviště
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: