Svoboda je u nás základní ingrediencí nejen kuchyně, ale celého vašeho zážitku.
"Již máme otevřeno v ranním provozu 8 – 13 hod. na kávu a pečivo, 22. února budeme spouštět otevření večerů 18 – 22 hodin, zatím bez plnohodnotných večeří, ale s drinky a jednohubkami. Hned jak se nám provoz trochu zajede a odladíme případné nedostatky, spustíme i večeře," napsala nám do CityBee v půlce února 2024 Albína z Barometr Dining.
Otevřeno od úterý do soboty.
*****
Barometr Dining | O nás
Jedinečnost Barometru vidí sous chef Michal Sobotka v jeho netradičnosti, ačkoli jde o české tradice. Baví ho objevovat zapomenuté recepty i suroviny a dávat jim moderní podobu.
Od střední školy pracoval v restauracích i mimo povinnou praxi, aby měl co největší přehled a zkušenosti. Rok tak ještě při studiu strávil v restauraci Aureole. Byl součástí týmu pražské Gran Cru a Bottega Bistroteka. Jeho prvním kuchařským vzorem byl jeho dědeček.
Inspirací našeho menu je pokorná střídmost staročeské kuchyně a švihácká elegance první republiky.
Doporučujeme ochutnat smažené vejce 63 s cibulovým velouté v doprovodu lněné oplatky a libečkové emulze, které se rozplývá na jazyku.
Praha 2, 12000
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.