ZEM, inspirované tradičními českými bistry, nabízí bezprecedentní spojení asijské a české kuchyně s akcenty kuchyně Nikkei.
ZEM je avantgardní české bistro, které spojuje estetiku pražských tradičních kaváren s retro-futu-ristickým českým uměním, literaturou a inženýrstvím 20. let. Menu tvoří kreativní směs českých produktů s občasnými náznaky japonských chutí a je vytvořené vteatrálním kuchyňském jevišti na dřevěném uhlí a páře.
POZNEJTE NAŠEHO ŠÉFKUCHAŘE
Kuchařskému týmu ZEM velí inovativní a zkušení profesionálové. Náš šéfkuchař Richard Bielik má za sebou více než devět let zkušeností, talentu a vášně pro bistronomii. Jeho filozofií je přeměnit jednoduché a lokální suroviny na nejchutnější a nejinspirativnější nabídku jídla.
TRADICE TROCHU JINAK
Místní suroviny, které pocházejí z Moravy a Čech, jsou díky umění bistronomie zpracované do moderních verzí českého komfortního jídla za použití vysoce kvalitních ingrediencí a přírodních chutí. Naše menu také ctí vlivy autentické izakaja, japonských masových jídel z grilu na dřevěné uhlí a ručně vyráběných knedlíků z našich pařáků. Doporučujeme vám ochutnat delikátní a autentické tradiční pokrmy připravené trochu jinak, a to odtud, z Moravy a Čech, a odjinud, japonské izakayi.
POUZE TY NEJLEPŠÍ SUROVINY
Místní suroviny, které pocházejí z Moravy a Čech, jsou díky umění bistronomie zpracované do moderních verzí českého komfortního jídla za použití vysoce kvalitních ingrediencí a přírodních chutí. Maso pochází z Naše Maso a autentická vína jsou z Moravy.
Praha, 11000
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.