Meatcraft: Těšte se na nejlepší pastrami v Praze!
Dva kamarádi, Zdeněk a Ondra, se rozhodli pořídit si restauraci. Ano, takhle jednoduché to je.
Jak už je jasné, hvězdou Meatcraftu je pastrami. Delikatesa z hovězího hrudního. “Jídlo je můj dlouholetý koníček. A i když jsem pastrami u nás zkoušel, nikdy to nebylo to pravé ono. Tak jsem si ho připravil sám. A těším se, až ho ochutnají první hosté!” Kromě pastrami zde můžete ochutnat klobásy, žebra, křidýlka nebo třeba i lososa uzeného nastudeno. A to z vlastní udírny!
Výběr pití se v restauraci přizpůsobuje nabízeným masům. Takže si si zde můžete dát pivo Poutník 12° nebo třeba Černou Barboru. I další alkohol je pečlivě vybrán. V nabídce tak najdete dobré pálenky, kvalitní vína a pro slavnostní příležitost třeba i šampaňské.
Kvalitní suroviny jsou základem restaurace a maso je základem konceptu Meatcraftu. Proto si na jeho výběru dali majitelé opravdu záležet. Maso berou z farmy Rudimov, která má nejlepší jehněčí v bio kvalitě. Kromě kvalitní úpravy totiž Zdeňkovi s Ondrou záleží i na tom, jaké maso k nim přichází.
Praha, 15000
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.