Pivnice a restaurace sází na tradiční značku a poctivé jídlo
Pivo se ve Kbelích vařilo bezmála dvě století v dnes již zaniklém pivovaru, který roku 1758 založil sám hrabě Černín. A protože tradice se mají zachovávat, rozhodli jsme se pivovarnictví ve Kbelích obnovit. Pochopitelně i s dobrým jídlem, které k pivu neodmyslitelně patří.
Všechna naše piva jsou nefiltrovaná a nepasterovaná.
Etikety našich piv vytváří symbolické panorama poutní cesty z Prahy do Staré Boleslavi. Názvy piv evokují, koho nebo co můžete na takové pouti potkat a jak silný to bude zážitek, pokud jde o stupňovitost.
Šéfkuchař Martin Holek nezapře svou posedlost čerstvými surovinami. Dobře ví, za čím přichází hosté do pivovarské restaurace a veškeré chutě i vůně umí vyladit tak, že se rádi vrací. Nabídku občas zpestřuje autentickou středomořskou kuchyní, která je jeho velkou vášní.
Praha-Kbely, 19700
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.