Nejlepší maso z místních zvířat z pastevních a bio chovů a řemeslná výroba bez chemie
The Real Meat Society vzniklo v roce 2010 s velkými cíli. Otevřít v Čechách první řeznictví zpracovávající maso jen ze zvířat z pastevních chovů, vrátit na české talíře maso z původních plemen a ukázat, že i české hovězí může být křehké a chutné. Vše, co jsme si vytyčili, se nám podařilo, a co víc: po nás otevřela i další zajímavá řeznictví, což nás nemůže než těšit.
Praha 2, 120 00
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.