Vegetariánská restaurace s nápaditým, zdravými a skvěle vypadajícími jídly.
4 kuchaři, 4 chody, 1 stůl, 8 židlí.
Každá poslední neděle v měsíci.
Jana Bilíková (La Degustation Boheme Bourgeoise)
Jirka Horák (La Degustation Boheme Bourgeoise)
Kamila Rundusová (Kamu's Mise en Place)
Petr Bartoš (La Degustation Boheme Bourgeoise)
Petr Pecka (Red Pif)
Lucka Hájková (Mandrage)
Matyáš Vorda (Mandrage)
ukázka menu:
Pečená hlíva ústřičná, lesní houby, rakytník, gorgonzola
Pečené zelí, zelňačka, uzený tempeh, kapary
Pečené brambory, tvaroh, pažitka
Řepa, uzené jablko, hnědé máslo, rukola
Salát z červené pšenice, omáčka chimichurri, granátové jablko, koriandr
Bramborové noky, povidla, strouhanka, mák
Praha 10
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.