Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
září

Prosecco piknik v parku

Břevnovský klášter

zpět na výpis akcí
Tip

Prosecco piknik v parku u Břevnovského kláštera vol. 3. Vstup je zdarma!

Začátek:20. 09. 24
Konec:21. 09. 24
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 21:00
Kategorie: gastro|festivaly

Park u Břevnovský kláštera - Praha 6
pá 20. 9. 2024 | 15:00 - 22:00
so 21. 9. 2024 | 12:00 - 22:00

Milí naši věrní a všichni milovníci prosecca! Letos naposledy se vracíme s Prosecco piknikem do parku u Břevnovského kláštera a můžeme tak společně napsat poslední příběh s I Love Prosecco v tomto, pro nás tradičním parku u jezírka na Praze 6.
~~
Připravte se na již tradičně dokonalý zážitek. Čeká vás prázdninová pohoda, plná osvěžujících italských bublin, něco málo k snědku a tradiční rytmický hudební doprovod pod širým nebem, na piknikové dece. I sezení máme k dispozici, ale omezeně, takže si nezapomeňte přibalit deku s sebou, nebo si ji můžete při objednávce nápojů zdarma půjčit od nás!

Nečekejte velký festival s mnoha prodejci, ale vychutnejte si komorní atmosféru. Najdete zde i něco málo k zakousnutí  a více než 35 druhů tradičních či trendy druhů prosecca, včetně bublin bez alkoholu, mnoha cocktaily a domácími limonádami

Pokud k nám přijdete a budete pít prosecco, tak jedinou podmínkou je, že si za malý příspěvek na hudební program zakoupíte naši novou značkovou sklenici I Love Prosecco za cenu 195 Kč (cena je včetně welcome drinku). Ale pozor! Tuto sklenici pak můžete používat na každém našem dalším pikniku I Love Prosecco a to minimálně ještě celou příští sezónu. Pokud se budete chtít pobavit, užít si to s námi víckrát a vezmete si ji na další piknik nebo námi pořádanou akci s sebou, platit znovu ji už nemusíte.

Břevnovský klášter
Tel:
Markétská 28/1
Praha 6, 169 01
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: