Standa Sekyra: Italské dostihy začínají
Rychlost a sázky na ni mám moc rád! Na konci listopadu bychom si mohli vsadit na italské koně v dostihu se jménem „Rosticceria"
..:-).
Z blogu Standy Sekyry ( sledujte blog)
Jeden kůň bude ze stáje Ricarda Luqueho a jeho domovská adresa bude na adrese Ondříčkova 17.
Druhý italský kůň má jednu velkou stáj na Strakonické, jen se pro něj ještě trochu rozšiřuje a majitel o ni říká: „…Na začátku
prosince pak plánujeme otevření „KONÍRNY,“ ve které již nyní stavíme a připravujeme pravý italský grilovací
ráj – barbecue alla italiana….“
Na dostih není vypsán oficiální kurz, takže jde jen o černé sázky. Dejte vědět, kdo vyhrál a doběhl do cíle
se jménem „ We are open!“
Pokud by někoho nebavili koníčci, tak je tu jiné rozptýlení. IF – cukrářka jež srdnatě bojovala v prvním díle
kulinářského pořadu „Na nože“, vydává knihy o pečení atd., si zatím bez velké pompy otevřela cukrárnu na
Belgické 30. Myslím, že umí a tak jim tam trochu provětrejte vitríny:)!
No a nakonec něco pro klasické „masožravce“…! Webové stránky společného projektu Čestru a momentálně
řeznických „stars“, rodiny Kšánů – AMASO, se konečně naplnily zbožím a tak, kdo to má rád „na sucho“,
teď může objednávat on-line.
.. slušná předvánoční nadílka!!!
Eat every day good (a) bit(e)!
Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.