Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Tři tipy na restaurace, ve kterých si dáte pravé rizoto i jídlo jak od babičky!

gastro | 25. 7. 2013

Standa Sekyra, náš gastro blogger, pro vás opět vytipoval nové podniky v Praze a navíc taky jednu bokovku. 
 


Hned 3 kousky mohou nově vyzkoušet fandové CityBee. První nová restaurace se jmenuje Alriso  ("Na rýži"). Název celkem jasně říká, že někdo nám přenesl italské schopnosti pracovat s rýžovým zrnkem do Prahy a to napříč celým menu konče desertem! Co vy na to, odrodilci rizota ze školních  jídelen? :)
V Průhonicích se nám opět rozrostla gastro enkláva o další restauraci. Jmenuje se Babiččina zahrada. Skeptici mohou říci, že je jen málo co přesvědčí tak, jako jídla jejich vlastní babičky. Protože na koncept dohlíží jeden z top českých kuchařů Radek David (domovská restaurace La Veranda), tak mohou s vaší babičkou trochu zasoutěžit! 
Trochu bokem hlavního dění, v Dolních Počernicích v okolí krásného rybníka, se formuje místo s více typy restaurací, jež je nově doplněno o italský styl v rekonstruovaném mlýně. Proto v něm otevřená restaurace nese symbolické jméno Al Mulino ("Na mlýně"). Zkuste a dejte vědět, jak vám tam bylo! 

[risotto.jpg]


Eat newly!
 
Stanislav

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!