Tři tipy na restaurace, ve kterých si dáte pravé rizoto i jídlo jak od babičky!
Standa Sekyra, náš gastro blogger, pro vás opět vytipoval nové podniky v Praze a navíc taky jednu bokovku.
Hned 3 kousky mohou nově vyzkoušet fandové CityBee. První nová restaurace se jmenuje Alriso ("Na rýži"). Název celkem
jasně říká, že někdo nám přenesl italské schopnosti pracovat s rýžovým zrnkem do Prahy a to napříč celým
menu konče desertem! Co vy na to, odrodilci rizota ze školních jídelen? :)
V Průhonicích se nám opět rozrostla gastro enkláva o další restauraci. Jmenuje se Babiččina zahrada. Skeptici mohou říci, že
je jen málo co přesvědčí tak, jako jídla jejich vlastní babičky. Protože na koncept dohlíží jeden z top českých
kuchařů Radek David (domovská restaurace La Veranda), tak mohou s vaší babičkou trochu zasoutěžit!
Trochu bokem hlavního dění, v Dolních Počernicích v okolí krásného rybníka, se formuje místo
s více typy restaurací, jež je nově doplněno o italský styl v rekonstruovaném mlýně. Proto v něm
otevřená restaurace nese symbolické jméno Al Mulino ("Na mlýně"). Zkuste a dejte vědět, jak vám tam bylo!
Eat newly!
Stanislav
Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.