Průhonická restaurace Babiččina zahrada vrátila na stůl červený hrnec. Co je v něm?
V průhonické restauraci Babiččina zahrada, která v létě oslavila 10 let na pražské gastro scéně, bublá od podzimu znovu jídlo v
populárním červeném hrnci. Suroviny, ze kterých se vaří, se mění dle toho, co je aktuálně dostupné. Kachna, svíčková,
kuře na paprice nebo třeba roláda, to vše může být ukryté pod pokličkou. Dáte si?
Foto: Babiččina zahrada
Babiččina zahrada
Příjemná restaurace v Průhonicích....
Restaurace Babiččina zahrada je už od léta desetiletá. Krásný věk, to bezpochyby. Spokojení zákazníci se vracejí a noví přibývají.
Neustále větší zájem ovšem není na úkor gastronomického zážitku. Vždy je návštěva Babiččiny zahrady nezapomenutelným
okamžikem.
Jistoty v Babiččině zahradě zůstávají. Neuvěřitelně opojná zahrada, světnice s velkými modrými kamny a báječné
domácí jídlo podávané tak jako od babičky. Tradice zůstává, tudíž od podzimu je opět platná nabídka, která
bublá v červeném hrnci.
Menu v hrnci se mění dle aktuálně dostupných surovin. Vždy zůstává plná chuť a domácí provedení v jednom
velkém hrnci, který uspokojí celou rodinu. Kachna, svíčková, kuře na paprice nebo třeba roláda, to vše může být
ukryté pod pokličkou. Babiččina zahrada dokázala přenést rodinné prostředí do restauračního. Má to mnoho výhod.
Žádné uklízení a uvolněná atmosféra od začátku do konce.
Rodinné setkání nad červeným hrncem v Babiččině zahradě je symbolem soudržnosti. Kdo zažil potvrdí a kdo se
chystá, měl by se již nyní těšit. Červený hrnec plný dobrot se podává každý víkend a je jistotou spokojeného
rodinného zážitku.
Více informací a rezervace na webu www.babiccinazahrada.cz
Babiččina zahrada
Příjemná restaurace v Průhonicích....
Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.