Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Restaurace La Veranda slaví 20 let a představuje svoji vintage tvář

advertorial | 14. 9. 2022

Restaurace, v historickém centru Prahy, La Veranda slaví krásných 20 let. La Veranda pohostila již tisíce tuzemských i zahraničních hostů. Všichni mají jedno společné, a to příjemné vzpomínky, které zde prožili a očekávání těch nadcházejících. Pocity mísící historii a budoucnost mají jeden směr a to vintage. La Veranda dospěla, již si něco prožila, ale její kvalita a preciznost je natolik výjimečná, že svou tvář mění ve vintage a nechává se unášet závanem moderní současnosti. 



 

La Veranda

Menu moderní evropské kuchyně. Nechejte se hýčkat nabídkou lahodných jídel. Náš...

Nová otevírací doba a vynikající kuchaři

Jednou z novinek je otevírací doba od pondělí do soboty. Téměř plně týdenní nový ráz nabízí hned několik příležitostí pobýt v restauraci La Veranda. Další novinkou je báječné menu, které je neuvěřitelně povýšené. Jak je to možné? Odpověď je jednoduchá. V kuchyni stojí nový kosmopolitní tým zkušených lidí. Klasika, nadčasovost, která díky kvalitě a exkluzivitě nabírá na hodnotě. To je přesně vintage styl oblíbené La Veranda.

Nikdy to není o jednom člověku. Za úspěšným chodem restaurace stojí četný tým. Hlava a duše je od samého začátku Yurij Kolesnik, který vdechl La Veranda život a neustále přes veškeré překážky je tady pro svůj tým a hosty.  

Menu restaurace La Veranda

Kvalita zůstává stejná a nyní v moderním pojetí. Spojení starého, nového a neopakovatelného. Představujeme novou vintage La Verandu. Menu ukrývá skvělé předkrmy ve formě Hovězího tataráku, kaparové majonézy, křupavé šalotky, žloutku a domácího chleba. Kdo volí raději teplý předkrm jistě ochutná Polévku z karamelizovaného květáku, květákové růžičky a zauzeného crème fraîche.

Hlavní jídla čítají 5 pokrmů. Za zmínku stojí Jelení hřbet s bramborami ovoněnými smrkem, houbami, brusinkami a špekem nebo Brambory opečené v popelu s fermentovaným česnekem, pěnou z brambor a podmáslím. Sladkou novou kosmopolitní tečkou je například Čokoládový fondant, švestkové coulis, švestky  a vanilková zmrzlina. 

Každý okamžik ctít historii, klasiku a zároveň se ubírat novinkami a cool směry. La Veranda čelí novému a nutno podoktnout, že se jí to daří neuvěřitelně. Možná je na místě poznamenat, že vintage styl La Verandě sluší.


 

La Veranda

Menu moderní evropské kuchyně. Nechejte se hýčkat nabídkou lahodných jídel. Náš...

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!