Je to cudný vstup na náš pražský gastro trh. Že by tichá voda břehy vymlela?
Na pražský gastronomický trh vstoupila restaurace Kalina Cuisine & Vins v Dlouhé a mně vrtá hlavou, proč tak cudně?
Napsal: Standa Sekyra (gastro kritik portálu CityBee.cz)
Proč není o podniku takové trojice zatím víc slyšet? Miroslav Kalina (ostřílený kuchař z top restaurací, který se také mihl v pořadu Kuchařská pohotovost), Jakub Přibyl (letos nejlepší sommeliér v ČR a třetí nejlepší sommeliér ve středoevropském klání v Budapešti, dále působil i ve Wine Food Market či Allegro - Four Seasons) a Vít Hepnar (spolumajitel gastroprovozů, také známý znalec a propagátor francouzských vín a gastronomie, člen představenstva vinařství Tanzberg).
Pravdou je, že Petra Pospěchová z Hospodářských novin jim, jako letos jediným, dala v recenzi 5 hvězdiček.
Celkově ale zatím ticho po pěšině, i jejich webovky jsou spíše skromné a potřebují "vytunit". Komunikační boom zřejmě
přijde po Novém roce a k tomu jim také můžeme pomoci my, budoucí spokojení hosté.
Přečtěte si také:
Tenhle víkend? Jen silvestrovský warm-up...
Svařák je věda, kam na ten nejlepší v Praze?
Kde můžete po novém roce opravdu zhubnout?
Kolik jazyků umíš… tolik jazyků umíš
Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.