Je kapr Vaší každoroční vánoční jistotou a přemýšlíte, jak si letošní štědrovečerní večeři zpestřit?
Nevzdávejte se tradic, stačí k nim přistupovat novým způsobem.
Studenti Arts managementu Vás zvou na food festival Fish&Chill: Kapr Tapas edition ~ ochutnejte kapra jinak!
Čekají na Vás speciality z kapra i další kulinářské umění mezinárodních kuchařů, které doprovodí krátké přednášky na téma rybářské kultury, významu rybníků či ryb v gastronomii. Nebude samozřejmě chybět ani hudba a workshopy.
Přijďte si s námi rozšířit své gastronomické obzory!
FOOD STÁNKY
~ Antonio Sandev / balkánská kuchyně
~ Arepas de Lyna / venezuelská kuchyně
~ Classic Afro Bistro / nigerijská kuchyně
~ Charlie's Coffee&Garden / rybí polévka, zákusky a dobrá káva
FISHTALKS
~ Tomáš Lotocki / básník, publicista a vášnivý rybář
~ Ondřej Janeček a Adam Myška / rybáři a milovníci gastronomie
~ Daniel Čermák, Jiří Kočíb, Marek Purm / studenti hydrologie a hydrogeologie
WORKSHOPY
~ Vladimír Tysl / kuchyňská úprava ryb
HUDBA
~ Sugarcamel999
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.