K oslavám svatého Martina neodmyslitelně patří pečená husa tradičně podávaná s knedlíkem a červeným zelím.
Blíží se oslavy sv. Martina, a k tomuto svátku neodmyslitelně patří pečená svatomartinská husa, zpravidla podávaná s houskovým nebo bramborovým knedlíkem a červeným zelím. Svatomartinská husa je tradice, která chutná dodnes. A protože my máme velmi rádi tradice, obzvlášť když jsou spojeny s dobrým jídlem a prvotřídní hostinou.
A na tu vás zveme 9.-11.11. k nám do Pivovaru U Supa nebo do Vozovny Stromovka. Kromě pečené husy pro vás připravíme také paštiku se šípkovou omáčkou nebo hovězí kaldoun, a mnoho jiného.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.