Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
března

Diáky Festival - Vypadni!

Bio Oko

zpět na výpis akcí
 

Historicky první festival v rámci cyklu Diáky přináší unikátní cestovatelské zkušenosti jedenácti osobností.

Začátek:26. 03. 19
Konec:28. 03. 19
Cena:od 130 Kč
Čas:16:00 - 23:30
Kategorie: kultura|kina, poznání| cestování
Rok s 1 000 Kč denně na vše, co vás baví

Někteří prošli pěšky Ameriku, jiní stopovali vlaky na Saharu nebo lodě do Karibiku, někdo absolvoval cestu za hranice smyslového vnímání. Všechny přednášející ale spojuje jedna věc - dokázali “vypadnout” za hranice každodenní všednosti.

The first festival of Diáky ever brings unique journeys of eleven well-known personalities. Some of them traveled by foot, others hitchhiked trains or boats, some chose non-standard means of transport. But all of them were able to “get out” and left their daily routine behind.

Program:
Úterý 26.3.
16 hodin Škodou 100 do Mongolska - Jana a Daniel Urbanovi
18 hodin Příliš mnoho není nikdy dost - Adam Gebrian
20 hodin Za Ayahuaskou do Amazonie - MUDr. Tomáš Páleníček, Ph.D.
22 hodin Loďo-stopem přes Atlantik - Matěj Vohryzek

Středa 27.3.
16 hodin Burning Man ve světě - Michaela Rýgrová
18 hodin Gaučový povaleč mezi šakaly - Jakub Čech
20 hodin Záblesky paměti – Vladimir 518
22 hodin A máme všechno? – Koko Comedy

Čtvrtek 28.3.
16 hodin Po stopách Vinnetoua - Jaroslav Maryška
18 hodin Mauritánií vlakem "načerno" - Marian Golis
20 hodin Co se mi na cestách nepovedlo - Ladislav Zibura

Bio Oko
Tel: +420 233 382 606
Františka Křížka 460/15
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.

Doporučujeme vyzkoušet: